За нас

Порше Македонија е компанија која ги застапува автомобилските брендови Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche и Volkswagen Комерцијални Возила. Присутна на македонскиот пазар од крајот на 2005 година и единствениот импортер во Македонија во директна сопственост на производителот на автомобилите - Volkswagen AG. Порше Македонија е лидер на автомобилскиот пазар со најголем удел во пазарот на нови возила. Бренд што ги спојува искуството на долгогодишната традиција, супериорниот квалитет и иновативната технологија.
Прочитај повеќе

Новости

Новиот Audi A7 Sportback: Спортското лице на Audi во луксузната класа

A7 Sportback го претставува новиот дизајнерски јазик на Audi кој во голем дел се држи до ветувачкиот дизајн на концептот. Купето со четири врати поставува стандарди во луксузната класа кога станува зб...

Топло и ладно: Глобално тестирање на издржливоста на новиот Cayenne

Третата генерација на Porsche Cayenne е во стартната фаза. Новата едиција на успешниот модел, кој постигна повеќе од 760 000 продадени единици од 2002, поминува низ комплекс на предизвикувачки серии н...

Ready to Roc! – Светска премиера на новиот T-Roc

→ Новиот T-Roc: четвртиот SUV на Volkswagen → Компактниот T-Roc со нов, импресивен стилски дизајн, восхитувачки широка предница и спортски пропорции → Екстензивна стандардна опрема, голем распон на...

Информатор